Societatea Technocer a fost infiintata in anul 1997, avand ca domeniu principal de activitate „Constructiile civile si industriale”.

De-a lungul timpului, Technocer a cunoscut o crestere continua, dezvoltand activitati in mai multe sectoare de activitate cum ar fi industria extractiva sau industria constructiilor, axandu-se in mod special pe repararea, intretinerea si constructia de drumuri forestiere, comunale si judetene.

In anul 2004 societatea a obtinut certificatul de Atestare Tehnica pentru executie lucrari de intretinere curenta pe timp de iarna si pentru executie lucrari de drumuri (fara imbracaminti moderne). De asemenea Technocer a devenit membra al Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania.

In anul 2008, mergand in concordanta cu nivelul de crestere si dezvoltare, trebuie mentionat faptul ca Technocer achizitioneaza „Fabrica de caramida Forever Pipe SRL Lugoj”.

In acest moment Technocer este una dintre societatiile care au cunoscut o dezvoltare puternica, atat ca potential tehnic, cat si uman; de asemenea s-au diversificat mult domeniile de activitate si a crescut valoarea lucrarilor pe care le are in antrepriza si nivelul de calitate al executiei.

Datorita managementului competitiv practicat si a cresterii si competitivitatii generale a societatii, aceasta este certificata si are implementate urmatoarele standarde de referinta ISO 9001:2008, ISO 14001:2008, OHSAS 18001:2008, ISO 8000:2008. Societatea detine certificate de conformitate pentru toate produsele, eliberate de All Cert Product Bucuresti precum si rapoarte de inspectie la toate statiile din unitatile de productie proprii, eliberate de ICECON Inspect Bucuresti..

silhouette-man

Adrian Manescu

Administrator Technocer

Noi credem cu tărie că proiectele mari de infrastructură contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru generațiile actuale și viitoare. Promovam echilibrul între oameni și mediul inconjurator.

Noi credem în competență si calificare, in munca bine făcuta și capabilă să depășească așteptările clientului. Respectăm oamenii, diversitatea și mediul înconjurător.

10.05.2016